Arena traininghal is een trainingszaal in Kampenhout waar gefocust wordt op een gezondere levensstijl. Aan de hand van personal training, voedingsadvies en lifestyle coaching wordt hier de basis gelegd voor een gezonder lichaam met een frisse geest. 

Klant

Arena traininghal

Projectdatum

2022-heden

Diensten

Merk design

Webdesign

Fotografie

Locatie

Kampenhout

Merk design

Het merk ARENA kreeg een inhoudelijke wijziging waarbij de focus herlegd werd van personal training naar personal growth. Deze term past beter bij de hollistische aanpak van ARENA. Dit uitte zich ook in een aanpassing van het reeds bestaande logo. 

Webdesing

Een merk met zo’n professionele trainers kon niet incognito blijven online. We creëerden een website waar prospecten en huidige klanten het aanbod en algemene informatie konden terugvinden alsook een inkijk kregen in de most-wanted trainingszaal in de regio.

Fotografie

Het steeds uitbreidende aanbod van ARENA wordt nog regelmatig door ons in beeld gebracht. Ook de diverse workshops die door ARENA georganiseerd worden nemen wij in handen. 

// Leg de lat hoog, niet enkel voor je aanbod of bedrijf, maar ook voor je merk.

 

Blauw is een kalmerende kleur en wordt geassocieerd met rust en vrede. Het wordt in verband gebracht met stabiliteit & waarheid. Blauw is de kleur van duidelijke communicatie, loyaliteit, vertrouwen, wijsheid & (spirituele) wilskracht.

Zwart daarentegen wordt geassocieerd met kracht, wat een combinatie van deze 2 een perfecte combo maakt voor ARENA. 

De witte kleur is toegevoegd voor algemene copy en brengt rust in de website, socials en visuals. 

 

HEX CODE #009CAB

RGB: R0   G156   B171

HEX CODE #000000

RGB: R0 G0 B0

HEX CODE #FFFFFF

RGB: R225 G225 B225

Website voorbeeld op gsm

Een overzichtelijke website op maat van ARENA met oog voor de noden van de klant. Dat is wat we Simon gepresenteerd hebben. Een merk dat consistent oogt over verschillende kanalen heen en in het oog springt voor toekomstige klanten. 

ARENA pakt het anders aan, en dat deden wij ook!

// Professionaliteit uit zich in elk aspect van je merk.

website voorbeeld op computer

That’s what he said:

Koen en Elien zijn een top team! Ze verzorgen niet alleen de socials van mijn zaak maar creëerde ook een prachtige website en dit alles met foto materiaal van Koen himself!
Kan me geen beter team voorstellen om online te groeien!
Simon Bracké - Founder ARENA