Audrey Design

Uw interieurinrichting van A tot Z,
zonder zorgen.

De inrichting van uw woning, winkel, wachtzaal, medische praktijk, horecazaak, kantoor of bedrijf? Vanuit de centrale regio Haacht realiseert AUDREYdesign interieurprojecten in de ruime regio rond Leuven, Mechelen en Antwerpen. Snel, piekfijn en binnen uw budget!

Klant

Audrey design

Projectdatum

2022-heden

Diensten

Social media beheer

Videografie

Fotografie

Locatie

Vlaanderen

Het team van Audrey Design weet exact wat ze doen. Met de nodige elegantie en simpliciteit brengen ze elke ruimte tot leven. Wij verzorgen voor haar de testimonials van haar klanten en de afgewerkte beelden van de ruimtes. 

Deze beelden gebruiken we ook op de social media kanalen van Audrey Design, die ook in ons beheer zijn. 

Bij Caption This gaan we verder dan wat we beloven. We kijken samen met de klant naar de beste manieren om hun merk en bedrijf kenbaar te maken. Voor AudreyDesign leek de beste oplossing voor prospectie naar medische praktijken om terug offline te gaan, maar wel met een traceerbare link. Zo kregen heel wat medische professionals voor nieuwjaar een persoonlijke kaart met een QR code en een kleine attentie voor in hun wc-kamer. Een aanpak die indruk maakt op de prospecten. Caption This heeft de kaart ontworpen en volgt de scans hiervan op! 

“We don’t have a choice on whether we do social media, the question how well we do it.”

Bekijk ons portfolio voor Audrey Design

What they said:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Audrey - Eigenaar Audrey Design