rebuild

your strength

Voor Rebuild hebben we niet alleen een merk gecreëerd; we hebben een verhaal gevormd, een identiteit geschapen en een visie tot leven gebracht. Onze benadering ging verder dan het ontwerpen van een logo of het selecteren van kleuren. Het draait allemaal om het vastleggen van de essentie van het merk en het overbrengen van een krachtige boodschap.

Klant

Rebuild

Projectdatum

2023-2024

Diensten

Merk design

Webdesign

Fotografie

Locatie

Herent

Merk design

Ons team ging verder dan een simpel design. We zijn gaan kijken diep in de kern van het merk, analyseerden hun waarden, doelen en unique selling points. De inhoud die we creërden, is doordacht, doelgericht en spreekt direct tot de doelgroep.

Webdesing

Ons doel was niet alleen om een merk te creëren, maar om een merk te bouwen dat impact heeft en resonantie vindt bij de doelgroep. Een bruikbare en heldere website was een noodzakelijkheid in dit proces.

Fotografie

Het oog wil ook wat, nadat de socials en de website zijn ingevuld. Een prachtige nieuwe praktijk met enthousiaste medewerkers, het was evident om deze vibe over te brengen op beeld. Met een prachig eindresultaat als gevolg.

Een merk dat niet gezien wordt zal ook geen indruk nalaten.

// Je merk is niet wat jij zegt dat is, het is wat zij zeggen dat het is. 

Groen is een levendige kleur die ontspannend werkt en frisheid en energie geeft. Het oog wordt er nooit door geïrriteerd en kan daardoor in onbeperkte hoeveelheid gebruikt worden.

Geel produceert een verwarmend effect, stimuleert vrolijkheid, stimuleert mentale activiteiten en stimuleert spierenergie. Geel wordt vaak geassocieerd met geluk en straalt energie uit.

Een perfecte combinatie voor een merk dat deze elementen in hun DNA heeft zitten.

HEX CODE #EFB111

RGB: R239 G177 B17

HEX CODE #3F6956

RGB: R63 G105 B86

HEX CODE #FFFFFF

RGB: R225 G225 B225

een lijntekening van een mediterende vrouw als grafisch ontwerp

Een multidisciplinaire praktijk die gespecialiseerde zorg op maat aanbiedt, waarbij jouw persoonlijke behoeften altijd centraal staan. Van kinesitherapie tot sportgeneeskunde en -psychologie, bij Rebuild combineren ze diverse disciplines voor een holistische benadering. Wij zorgden ervoor dat zij konden focussen op hun core business terwijl wij het merk ‘rebuild’ tot leven lieten komen. 

// Een krachtig visitekaartje voor een sterk merk

What they said:

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Jolien Van Hoof - Founder Rebuild