Lovadent 

Tandartspraktijk Leuven

De praktijk werd meer dan 40 jaar geleden opgericht door Annemie Dewever. De praktijk heeft zich altijd gericht op zorgzame en kwaliteitsvolle tandheelkunde.

Recent werd de praktijk overgenomen door Ellen, de dochter van Annemie. De praktijk is helemaal verbouwd en verhuisd naar een nieuw pand. Daarbovenop kreeg de praktijk ook een naamsverandering en een  volledige rebranding.

Klant

Lovadent

Projectdatum

2023-2024

Diensten

Rebranding

Grafisch ontwerp

Webdesign

Fotografie

Locatie

Leuven

Lovadent is een tandartspraktijk in hartje Leuven dat al meer dan 40 jaar staat voor professionele zorg voor hun patiënten. Lovadent had nu nood aan een frisse wind met een moderne uitstraling. 

Portfolio voor Lovadent

Feedback van Ellen:

Als marketing & communication manager van TCR international heb ik de afgelopen 2 jaar nauw samengewerkt met Caption This. Vanuit TCR deden wij beroep op hen voor zowel de fotografie als de videografie van onze assets & events.

Caption This wordt getypeerd door hun grote flexibiliteit, die in onze sector zeker noodzakelijk was. Maar zij gingen hier vlot in mee en brachten elk project tot een mooi eindresultaat binnen de gevraagde deadline. Daarnaast denken ze ook mee en durven ze out of the box te denken voor onze projecten, wat heel wat sterke resultaten opleverde!

Bedankt voor de mooie samenwerking!

Liesbet Moereels - Marketing & communication manager