rebuild

your strength

Voor Rebuild hebben we niet alleen een merk gecreëerd; we hebben een verhaal gevormd, een identiteit geschapen en een visie tot leven gebracht. Onze benadering ging verder dan het ontwerpen van een logo of het selecteren van kleuren. Het draait allemaal om het vastleggen van de essentie van het merk en het overbrengen van een krachtige boodschap.

Klant

Rebuild

Projectdatum

2023-2024

Diensten

Merk design

Webdesign

Fotografie

Locatie

Herent

Merk design

Ons team ging verder dan een simpel design. We zijn gaan kijken diep in de kern van het merk, analyseerden hun waarden, doelen en unique selling points. De inhoud die we creërden, is doordacht, doelgericht en spreekt direct tot de doelgroep.

Webdesing

Ons doel was niet alleen om een merk te creëren, maar om een merk te bouwen dat impact heeft en resonantie vindt bij de doelgroep. Een bruikbare en heldere website was een noodzakelijkheid in dit proces.

Fotografie

Het oog wil ook wat, nadat de socials en de website zijn ingevuld. Een prachtige nieuwe praktijk met enthousiaste medewerkers, het was evident om deze vibe over te brengen op beeld. Met een prachig eindresultaat als gevolg.

Een merk dat niet gezien wordt zal ook geen indruk nalaten.

// Je merk is niet wat jij zegt dat is, het is wat zij zeggen dat het is. 

Groen is een levendige kleur die ontspannend werkt en frisheid en energie geeft. Het oog wordt er nooit door geïrriteerd en kan daardoor in onbeperkte hoeveelheid gebruikt worden.

Geel produceert een verwarmend effect, stimuleert vrolijkheid, stimuleert mentale activiteiten en stimuleert spierenergie. Geel wordt vaak geassocieerd met geluk en straalt energie uit.

Een perfecte combinatie voor een merk dat deze elementen in hun DNA heeft zitten.

HEX CODE #EFB111

RGB: R239 G177 B17

HEX CODE #3F6956

RGB: R63 G105 B86

HEX CODE #FFFFFF

RGB: R225 G225 B225

een lijntekening van een mediterende vrouw als grafisch ontwerp

Een multidisciplinaire praktijk die gespecialiseerde zorg op maat aanbiedt, waarbij jouw persoonlijke behoeften altijd centraal staan. Van kinesitherapie tot sportgeneeskunde en -psychologie, bij Rebuild combineren ze diverse disciplines voor een holistische benadering. Wij zorgden ervoor dat zij konden focussen op hun core business terwijl wij het merk ‘rebuild’ tot leven lieten komen. 

// Een krachtig visitekaartje voor een sterk merk

What they said:

Wauw! Wat een fantastische ervaring heb ik gehad met Caption This Agency bij het opzetten van de website en branding voor mijn multidisciplinaire sportpraktijk Rebuild. Vanaf het allereerste contact tot aan de voltooiing van het project hebben ze indruk op me gemaakt met hun professionaliteit, creativiteit en toewijding.

Allereerst wil ik benadrukken hoe attentief en begripvol het team van Caption This Agency was in het luisteren naar mijn ideeën, doelstellingen en visie voor mijn sportpraktijk. Ze namen de tijd om mijn behoeften volledig te begrijpen en werkten nauw met mij samen om een op maat gemaakte oplossing te creëren die perfect bij mijn bedrijf past.

Wat betreft de website, ik ben absoluut verbluft door het vakmanschap en de esthetiek die in elk aspect van het ontwerp is geïntegreerd. De site is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk, waardoor het voor mijn klanten eenvoudig is om informatie te vinden en contact met mij op te nemen.

Daarnaast heeft Elien een schitterend werk geleverd met betrekking tot de branding van mijn sportpraktijk. De branding is consistent, herkenbaar en spreekt echt de kernwaarden van mijn bedrijf aan.

Wat het hele proces nog beter maakte, was de open communicatie en de tijdige updates die ik ontving van het team. Ik voelde me te allen tijde betrokken en geïnformeerd, wat mijn vertrouwen in het eindresultaat alleen maar vergrootte.

Kortom, ik kan Caption This Agency niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige website- en brandingdiensten. Hun passie voor wat ze doen, gecombineerd met hun expertise en klantgerichtheid, maken hen echt een topkeuze. Bedankt, voor het helpen realiseren van mijn visie en voor het leveren van een eindproduct waar ik trots op ben!

Jolien Van Hoof - Founder Rebuild