TCR International

BECAUSE EXPERTS

WORK WITH EXPERTS

TCR is wereldleider in verhuur en onderhoud van voertuigen voor ondersteuning in de luchtvaart. Zij garanderen dat grote logistieke organisaties en luchtvaartmaatschappijen steeds beschikken over de beste voertuigen. Van België tot Australië. Van bagagedrager tot vliegtuigtrekker.  De drijvende kracht van TCR zijn de gepassioneerde medewerkers: Samen, als één sterk team van experten, realiseren zij grootse dingen. Hun enthousiasme en hun drive om altijd meer en beter te willen, maakt het verschil, en daar gaan wij bij Caption This in mee!

Klant

TCR International

Projectdatum

2021-heden

Diensten

Videografie

Fotografie

Locaties

Barcelona, Madrid, Manchester, Antwerpen, Brussel, Bologna, Parijs

Voor TCR reizen wij mee de wereld rond, al zien we daar meestal enkel de luchthaven. Hun assets staat gestationeerd op verscheidene luchthavens in Europa en zijn moeilijk te transporteren, gelukkig verplaatsen wij ons gemakkelijker en gaan we steeds ter plaatse voor de beste beelden te maken. Ook hun events vinden plaats over heel Europa, waarbij we als vaste huisfoto- en videografen meereizen met de TCR Familie. 

Een greep uit ons portfolio voor TCR. 

What they have to say about us:

Als marketing & communication manager van TCR international heb ik de afgelopen 2 jaar nauw samengewerkt met Caption This. Vanuit TCR deden wij beroep op hen voor zowel de fotografie als de videografie van onze assets & events.

Caption This wordt getypeerd door hun grote flexibiliteit, die in onze sector zeker noodzakelijk was. Maar zij gingen hier vlot in mee en brachten elk project tot een mooi eindresultaat binnen de gevraagde deadline. Daarnaast denken ze ook mee en durven ze out of the box te denken voor onze projecten, wat heel wat sterke resultaten opleverde!

Bedankt voor de mooie samenwerking!

Liesbet Moereels - Marketing & communication manager