The Alpha Coach

Not just a regular coach

 

“THE VOICE IN THE BACK OF YOUR HEAD,
YOU DIDN’T KNOW YOU NEEDED”

 

Klant

The Alpha Coach

Projectdatum

2021-heden

Diensten

Social media beheer

Fotografie

Grafisch ontwerp

Locatie

Gent

Voor The Alpha Coach gaan wij tot het uiterste. Een coach die weet wat hij doet en waar hij met zijn zaak naartoe wil, is een klant om van te dromen! 

Door zijn professionaliteit zit zijn agenda bijgevolg ook helemaal vol waardoor hij voor alles wat met zijn online marketing bereft het bos door de bomen niet meer zag. Caption This neemt deze taken op ons en wij dragen The Alpha Coach mentaliteit hierbij ook hoog in het vaandel. 

“Reële sociale media resultaten zijn moeilijk te meten, maar als ik kan zeggen dat mijn omzet in de laatste 2 jaar meer dan verdubbeld is kan je het niet wegsteken!”

Bekijk ons portfolio voor The Alpha Coach

What they said:

Wij werken nu al een goeie 2 jaar samen met Caption this, ook dit jaar verlengen we de samenwerking. Dit zegt op zich al genoeg maar toch kort even bedanken voor alle effort en opvolging.

Sociale media resultaten zijn moeilijk te meten, maar als ik kan zeggen dat mijn omzet in de laatste 2 jaar meer dan verdubbeld is kan je het niet wegsteken !

Ook voor mijn persoonlijke trouw heb ik op hun fotografie gerekend met fantastische resultaten en herinneringen voor het leven.

Bedankt voor alles.

Lukas Demey - Eigenaar The Alpha Coach