DIENSTEN

kwalitatieve (bedrijfs)foto’s en (bedrijfs)videoGrafisch ontwerp

Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia

Fotografie

 kwalitatieve (bedrijfs)foto’s en (bedrijfs)video. Fotografie en videografie op maat. Bedrijfsfoto’s, fotograaf, foto’s, video’s, video, bedrijfsvideo, aftermovie.

Overal in het verkoopsproces is er nood aan kwalitatief beeldmateriaal. Caption this agency heeft een professionele fotograaf in huis die elke dienst of product in de kijker kan zetten. Goede, kwalitatieve beelden zorgen voor een verhaal achter je bedrijf, en net dat verhaal trekt mensen aan.

Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia

Garagist Midas aan het sleutelen onder motorkap  auto
Personal training in grijze t-shirt met rode battle ropes
Toespraak in Salon Georges tijdens ciculair event
Garagist Midas aan het sleutelen onder motorkap  auto
Fotografie voor Karmeliet
Toespraak in Salon Georges tijdens ciculair event

Videografie

 kwalitatieve (bedrijfs)foto’s en (bedrijfs)video. Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia. Wij bieden bedrijfsfoto’s, foto’s, bedrijfsvideo, video, aftermovie, webdesign en nieuwe website aan.

Bewegende beelden winnen steeds meer aan belang binnen onze maatschappij. Het is een middel om snel en diepgaand een verhaal te vertellen over jouw bedrijf of product. Korte promo video of diepgaande bedrijfsvoorstelling? Caption This neemt het voor jou in handen.

“Taking pictures is like tiptoeing into the kitchen late at night and stealing Oreo cookies.”
 Diane Arbus

Webdesign

Nood aan een nieuwe of vernieuwde website? Ook dan kan je bij Caption This terecht voor de ontwikkeling van jouw online visitekaartje. Een website hoort niet enkel visueel aantrekkelijk te zijn (al is dit ook wel een must uiteraard), maar hoort zonder twijfel ook functioneel en gebruiksvriendelijk te zijn.

webdesign voorbeeld
webdesign voorbeeld

Social media beheer

kwalitatieve (bedrijfs)foto’s en (bedrijfs)video. Grafisch ontwerp. Social media beheer. Nieuwe website

kwalitatieve (bedrijfs)foto’s en (bedrijfs)video. Grafisch ontwerp. Social media beheer. nieuwe website

Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia

Aan de hand van een intake gesprek gaan wij aan de slag om een plan uit te werken voor jouw social media-kanalen. We zetten in op de gepaste kanalen, met aansluitend de juiste content per kanaal. Dit doen we allemaal in lijn met jouw bedrijfsvisie en branding.

Ook de community achter jouw social media kanalen nemen wij in handen. Als er één woord is dat het gehele social media proces samenvat dan is het wel “engagement”. Wij omarmen je  community 24/7 zodat de klant altijd centraal staat.

j

Copywriting

Social media managagement

Content creatie

Social media strategy

Advertising

Zwarte Iphone in hand
Telefoon met instagram feed
Is sociale media (beheer) echt zo belangrijk?

Je kan er uiteraard voor kiezen om niet mee te gaan in het sociale verhaal met jouw merk of bedrijf. Maar wat zegt dit dan over jouw bedrijf? Stilstaan is achteruitgaan, en dus kan je maar beter mee zijn met de tijd. Sociale media, in welke vorm dan ook, is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het heeft ook tal van voordelen voor je bedrijf: je vergroot je naamsbekendheid, het kan je omzet laten stijgen, je bent mee met de concurrentie en je kan het koopgedrag van de klanten of prospecten heel erg beïnvloeden met de juiste content… Nog niet overtuigd? Contacteer ons voor een koffie en we leggen het je met plezier uit.

Wat doet een social media manager eigenlijk?

Wij als  social media managers (re)presenteren jouw bedrijf online. Je kan ons  beschouwen als de brug van communicatie tussen jouw bedrijf en je doelpubliek. Op basis van de strategie die vooropgesteld is, maken wij  een communicatieplan op én zorgt ervoor dat dit plan uitgevoerd en nauwlettend gevolgd wordt. Eigenlijk zijn we  de online representatie van je bedrijf, en stellen we alles in het werk om jouw doelpubliek te laten connecteren met jouw bedrijf.

Behoud ik zelf de controle als ik dit uitbesteed?

Bij Caption This hou jij altijd de controle. Zowel tijdens de voorbereidingen, als tijdens de uitvoering. Bij de voorbereidingen zijn er meerdere terugkoppel momenten waar jij feedback en eventuele opmerkingen kan doorgeven, zodat de uitwerking van het plan verloopt naar jouw wensen. Maar ook daarna behoud jij de controle. Wij maken gebruik van een content platform waarop we onze publicaties kunnen voorbereiden en inplannen. Vooraleer iets online komt, heb jij als klant altijd de mogelijkheid om dit goed te keuren. Zonder ‘go’ komt er niets online, tenzij jij zelf anders beslist uiteraard!

Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia

Advertising

kwalitatieve (bedrijfs)foto’s en (bedrijfs)videoGrafisch ontwerp

Klaar om de volgende stap te zetten op social media en te adverteren via jouw kanalen? Wij nemen met jou de mogelijkheden door en geven passend advies over de juiste kanalen om in te zetten binnen jouw marketingcampagne.

Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia

Vrouw kijkt op haar telefoon
Guy with pen on tablet

2023 in cijfers 

Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia

2023 was een druk jaar voor ons. Heel wat klanten hebben hun fotografie, videografie en social media in onze handen gelegd. Wij zijn dankbaar voor de kansen die wij krijgen van onze klanten en zijn helemaal klaar om ook in 2024 het beste van onszelf te geven aan onze klanten. 

Projects

Satisfied Clients

Ongoing Projects

Photos taken

Grafisch ontwerp

Ben je op zoek naar een (nieuw) logo voor je bedrijf? Heb je nog geen huisstijl of een ‘brand guide’? Dan klop je beter even aan bij ons. Continuïteit kan enkel gegarandeerd worden als alle neuzen in dezelfde richting staan, en dat begint bij een goed uitgewerkte branding die helemaal bij jouw bedrijf past.

grafisch ontwerp van een magazine
Top down photo of Mini Cooper driving trough woods
Visitekaartje
Mockup badminton

Het creatieve proces.

Net zoals Rome, is jouw online visibiliteit niet op één dag opgebouwd.

Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia. kwalitatieve (bedrijfs)foto’s en (bedrijfs)video. Social media beheer. nieuwe website

Fotografie – videografie – webdesign – socialmedia. kwalitatieve (bedrijfs)foto’s en (bedrijfs)video

Let’s talk

De eerste stap in het creatieve proces is daarom een intake gesprek. Hierbij leren we elkaar beter kennen, stemmen we onze visies op elkaar af en gaan wij dieper in op jouw wensen, noden en behoeften.

Om jouw bedrijf of merk online zichtbaar en toegankelijk te maken,  is het belangrijk voor ons om een goede inkijk in jouw bedrijf te hebben.

Identiteit

Waar tijdens het intakegesprek heel erg op gefocust wordt, is de identiteit van jouw bedrijf of merk. De identiteit van een bedrijf bepaalt mee de strategie en de look & feel van de verschillende kanalen. Een warm familiebedrijf of een pittige eenmanszaak, geen enkel bedrijf is hetzelfde, en logischerwijs verschilt de identiteit van beide bedrijven ook heel erg van elkaar. Die verschillen willen we ook meenemen in de strategie om zo aan de buitenwereld de sterke punten in de kijker te zetten.

Strategie

De volgende stap in het process is het bedenken van een strategie. Deze baseren we op basis van de doelen die we samen vooropgesteld hebben. Deze doelen kunnen van alle aard zijn: meer naamsbekenheid, meer verkoop generen, fysieke contacten, meer bezoekers, etc. Aan verschillende doelen zijn ook verschillende acties verbonden, dus een goede strategie is opgebouwd uit het perspectief van het eindresultaat.

Ontwikkeling

Nadat we alle doelen, middelen en de hierbij horende strategie hebben vastgelegd gaan we aan de slag met de ontwikkeling. Deze kan groot of kleinschalig zijn, afhankelijk van jouw wensen, noden en uiteraard jouw budget. Jij als klant houdt altijd de volledige controle over dit proces, en we gaan hier zo ver in als jij wil en kan. Ten allen tijde sta jij als  klant en jouw bedrijf bij ons centraal.

Let’s Start Something new
Say Hello!

Bel ons op of stuur ons gerust een mailtje indien je vragen zou hebben of graag een kennismakingsgesprek zou inplannen. Je kan ook altijd gebruik maken van het invulformulier hieronder.

© Caption This 2024 | Bekijk onze privacy & cookie policy